KONTAKT

KONTAKT                                                                    


susanne.martinelle@gmail.com


+46 70 797 66 11


Sedan 2007 arbetar jag som fotograf och har haft ett flertal separata fotoutställningar och var i februari  2019 på Buskowskis i Stockholm med utställningen MasOlle 3 generationer.  

Jag har illustrerat ett flertal böcker.


Med ljuset och stämningar som mina största inspirationskällor strävar jag efter att fånga tingens inneboende väsen och mystik. När jag fotograferar följer jag ett inre tema - det vaga men ständigt närvarande spelet mellan olika motpoler. 


Jag arbetar sedan 2013 även som grafisk formgivare och grundade 2019 MasOlle Förlag.


September 2022 lanserades  den fotoillustrerade boken davidathome - vi träffas i köket tillsammans med kocken David Enmark och skribenten Goody Hein på MasOlle Förlag.


I mars 2020 lanserades den fotoillustrerade boken
Livmedikus Axel Munthe – Konsten att leva

tillsammans med författaren Anna Bråtenius på MasOlle Förlag.

Boken är översatt till engelska: Royal Physician Axel Munthe – The Art of Life.


I oktober 2018 lanserades den fotoillustrerade boken Nära samspel med hästar - den finstämda kommunikationen, tillsammans med skribenten Amelie Ehrenswärd Cardell på bokförlaget Roos&Tegnér, numera Polaris Fakta. Tidigare har vi fått utgivet Mystik på Svenska Teatrar (2016) och Mystik på Svenska Slott (2014) på bokförlaget Roos&Tegnér, numera Polaris Fakta.


Hösten 2011 lanserades den fotoillustrerade boken Danderyd flera sidor på GAS Förlag tillsammans med skribenten Goody Hein och formgivaren Anna Hild.